Randi og Richardt Rolsted. Velkommen til vores side med beskrivelser af udlandsrejser,  ture i Danmark og fotos fra dem, samt Richardts Apropos.

Randis billeder

Familiealbum

Tyroler Østrig ferien


Den 26. september 2003 kørte vi mod Tyskland for at komme videre til Italien og vores Tyroler Hotel.

Den første dag kørte vi 550 km. Til Bockenem syd for Hannover.

På turen havde vi først en punktering inden færgen og derfor et stop i Burg for at få sat 2 nye dæk på forhjulene.

Der var meget vejarbejde så vi kørte meget i kø ned af Motorvejen, og en overgang så tæt at en lastbilfik næsten fik revet det højre sidespejl af, men heldigvis var det lige til at sætte på plads igen, vi kom derfor ikke så langt som vi havde planlagt. Hotellet kostede 60 Euro og var bare OK.


Dagen efter kørte vi kl. 8,30 og det blev til ca. 800 km før vi kom til Brenner passet, det var ikke sådan at finde hotellet, men Randi fik spurgt en ved en benzintank og det viste sig heldigvis de skulle samme vej.

Da vi var godt trætte var det eneste vi tænkte på, at få noget at spise og slappe af. Efter 4. retter var vi godt mætte og kunne trække os tilbage til vores værelser.


Dagen derpå var kun til afslapning og sondering af omgivelserne, bl.a. en tur til den lille by hvor vi parkerede og fulgte en markeret rute.
Det krævede imidlertid sin mand at komme op af stien på bjergsiden, den var stejl og meget stenet så vi måtte give op da vi var ca. 2/3 oppe, også fordi det kneb med luften pga. Randis astma.


29.