Randi og Richardt Rolsted. Velkommen til vores side med beskrivelser af udlandsrejser,  ture i Danmark og fotos fra dem, samt Richardts Apropos.


Singapore 2007


Vores tur:

Det mest interessante ved Singapore er dens museer og familieattraktioner som parker og anlæg, og så Sentosa, oprindeligt et fiskerleje, senere brugte Englænderne øen til militærbase indtil 1967.

Af de ti største attraktioner, fik vi set/besøgt de syv, Raffels hotel, Orchard Road, China Town, Little India, den Botaniske have, Zoologisk have og Sentosa.


Raffels hotel.

Man skal være velbeslået for at overnatte bare en enkelt nat på hotellet hvor et værelse koster 4000-5000 pr. pr.nat, så derfor nøjedes vi med at besøge konditoriet hvor vi fik en kop kaffe og en kage.
Et smut ind i hotellets indre haveanlæg gav et godt indtryk af stedets historie og storhed.


Orchard Road.

Handels og hovedgaden i Singapore måtte vi besøge for at se selve gaden, men selvfølgelig også besøge nogle af de mange eksklusive forretninger, uden at det blev til den helt store handel.


China Town og Little India.

Som I alle andre internationale storbyer, findes der selvfølgelig også i Singapore også byområder som helt domineres af befolkninger fra andre lande, og det er altid spændende at se på livet i disse bydele.

Botanisk have.

Her tilbragte vi en hel dag og nød det dejlige klima og de mange spændende blomster, træer og anlæg, som var utroligt smukke og velholdt som alt andet i Singapore.
William var sammen med sin klasse på udflugt til haven da vi var der, så vi fik hygget os sammen med ham også. Et særligt smukt område var ved søen Symphony Lake hvor der ude i søen ligger en pavillion hvorfra der regelmæssigt afholdes koncerter op optræden.


Zoologisk have.

Haven som fremstår som en del af den oprindelige natur, har omkring 240 dyrearter hvoraf 40 optræder som truede dyrearter. Over 2.000 dyr lever i åbne anlæg, så de kan yngle og være sammen i naturlige omgivelser. Vi var der sammen med Katja, William og Nicklas, og det var en oplevelse at se børnenes begejstring for dyrene, men også at opleve den meget tætte kontakt til dyrene.


Sentosa.

Sentosa er en stor fritidslegeplads for både voksne og børn. Solen og havet er i sig selv attraktioner som kan nydes i rigt mål på øen, men museer, historiske seværdigheder og temaparker er andre ting der gør at stedet er et besøg værd. En formiddag med brunch i et af de to hotellers have var også med til at gøre dagen til en oplevelse.


Se fotos fra Singapore

Foto fra Singapore 2007.