Randi og Richardt Rolsted. Velkommen til vores side med beskrivelser af udlandsrejser,  ture i Danmark og fotos fra dem, samt Richardts Apropos.

Jeg (Randi) har lige fra barn, været glad for at tegne og male og blev i 1958 uddannelse på Kurrant kunstafdeling, Den Kongelig Porcelænsfabrik.
Siden har jeg modtaget undervisning af forskellige kunstmalere bl.a. F.R. Perriard, Christine Østergård, Robert Mac Lean og senest Pierre Auzias.


Krukkebilleder og landskabsbilleder har været det foretrukne i mange år, men på det seneste er jeg begyndt at male blomster-billeder i olie, hvilket jeg syntes er spændende, og Hundested kunstforening har købt både et krukke og blomster billede af mig.


Jeg har gennem årene udstillet flere steder. De senere år har jeg også arbejdet en del med nye teknikker og materialer, og har fået nogle spændende ting ud af det.

Jeg er selvfølgelig interesseret i at sælge nogle af mine ting, bl.a. derfor er denne hjemmeside blevet oprettet, så dem der måtte være interesseret i det, kan få et indblik i hvad jeg laver.


Men, et er at se nogle billeder her på hjemmesiden, noget andet er at se dem i virkeligheden, så derfor er man naturligvis velkommen til at kontakte mig på 47939415 og få en aftale om at se hvad jeg ellers har, om der skulle være noget af interesse blandt mine over 100 produktioner.


En anden mulighed er, mod et depositum, at låne et eller flere billeder med hjem, så kan man have det/dem hængende i en nærmere aftalt tid hvorefter det/de skal leveres tilbage, hvis man ikke ønsker at købe det/dem.

Priser mellem 100-1000 kr.

Hvem er vi og hvad har

vores interesse.

Vi er to, som i en moden alder har fundet sammen, og vi nyder hver dag som var det den sidste.


Vi har hver især vores interesser, for Randi gælder det at spille Klaver, at male billeder og spille Tennis, det sidste, er også blevet min (Richardt) interesse ligesom vi begge holder meget af naturen og ikke mindst, at rejse ud i verden for at opleve andre kulturer og steder.

Efter 12-13 år med lange rejser er det nu blevet Europas byer, Norden og især Danmark der bliver vores oplevelser, og jo mere vi ser af Danmark jo mere opdager vi at der er at se.
 
Jeg interesserer mig desuden meget for slægtsforskning.


Rejse oplevelserne skriver vi alligevel om når vi kommer hjem, og da vi samtidig tager en masse billeder er det naturligt at lægge både beretninger og billeder på hjemmesiden.


På den måde kan familien og venner der er interesserede i det, se billederne og læse beretningerne, når og hvis de har lyst.

Samtidig giver det også andre mulighed for at få nogle oplysninger og indtryk af de steder vi har været, forhåbentlig til gavn og inspiration til selv at tage ud og opleve verden.


Om os